Nordisk Mad – kursus for borgere i Dynt-Skelde-Gammelgab

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
10/01/2013
17:00 - 22:00

Lokation
Adventure Efterskolen

Kategorier
Ingen Kategorier


Nordisk mad er ikke grå og kedelig, det er friske og sprøde råvarer, som vi sætter sammen til skøn og velsmagende mad på bordet til hverdag. Det er mad hele året, hvor vi tager hensyn til sæsonen for at få råvarerne der, hvor deres kvalitet, smag og konsistens er i top.

Råvarerne er lokale og kurset er en del af projektet: Bæredygtige landsbyer, hvor Dynt-Skelde-Gammelgab arbejder mod at blive en bæredygtig landsby. Derfor er kurset gratis for de første 12 borgere fra lokalsamfundet – dog påregnet et lille beløb til indkøb af lokale råvarer.

Invitation

  Underviser: Conny Brock fra AOF Sønderborg

  max. 12 deltagere pr. hold

 

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket til denne aktivitet.


  • Erik Sørensen
  • Michael Smith
  • Ivar Dall
  • Torben Nielsen
  • Roy Hansen
  • Gitte Overgård Lehmann
  • Ulla Micheelsen
  • Merete Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *