Dyntvej 113, Skelde
Dato/klokkeslæt
10/01/2013
17:00 - 22:00
Lokation
Adventure Efterskolen
Kategorier
Ingen Kategorier
Nordisk mad er ikke grå og kedelig, det er friske og sprøde råvarer, som vi sætter sammen til skøn og velsmagende mad på bordet til hverdag. Det er mad hele året, hvor vi tager hensyn til sæsonen for at få råvarerne der, hvor deres kvalitet, smag og konsistens er i top.
Råvarerne er lokale og kurset er en del af projektet: Bæredygtige landsbyer, hvor Dynt-Skelde-Gammelgab arbejder mod at blive en bæredygtig landsby. Derfor er kurset gratis for de første 12 borgere fra lokalsamfundet – dog påregnet et lille beløb til indkøb af lokale råvarer.
Underviser: Conny Brock fra AOF Sønderborg
max. 12 deltagere pr. hold
Tilmeldinger
Tilmeldinger er lukket til denne aktivitet.
- Erik Sørensen
- Ivar Dall
- Torben Nielsen
- Roy Hansen
- Gitte Overgård Lehmann
- Ulla Micheelsen
- Merete Nielsen