Mad, mennesker og måltider på Als og Sundeved

Denne aften – den 14. november kl. 19 – vil fem af de personer, der medvirker i Inge Adriansens nye bog om emnet, give hver deres bidrag til den spændende fortælling om måltider og madkultur i Sønderborg Kommune. Det sker på Nygård, Nørreskovvej 41, 6430 Nordborg.

 Steen Esben Jørgensen (kendt fra Historiecenter Dybbøl Banke) vil fortælle om fællesspisning i Lysabild, laugsmiddage på Dybbøl og fremstilling af ringriderpølser

Marie Louise Risgaard (Skærtoft) vil fortælle om Skærtoft Mølle, Skærtoft Brødakademi og arbejdet med at fremstille kvalitetsråvarer

Åse Ditlefsen Ferrão (Landdistriktssekretariatet) vil fortælle om Sønderborg Kommunes fødevarestrategi med fokus på lokal fødevareproduktion, god måltidskultur og fremme af folkesundheden

Og sidst men ikke mindst vil der være mulighed for at nyde Inge Matzens og Martha Thomsens brødtærter som serveres til kaffen i pausen. De vil begge præsentere deres opskrifter.

I aftenens løb vil nogle af fotograf Torben Ulrik Nissens billeder fra bogen blive vist.

Invitation (husk tilmelding af hensyn til kaffe og kage til nygaardals@gmail.com )

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *