Mad og oplevelser d 16. januar kl. 17.00

Oliver Firla FeinheimishHvad er Feinheimish? Kom og hør Oliver Firla, Schleswig, fortælle om det tyske koncept for netværk og branding af lokale kvalitetsfødevarer i Schleswig-Holstein, når der inviteres til temamøde på Bakkensbro Kulturhus.

 

jeppe søeJeppe Søe, journalist og forfatter snakker sig gennem “En bid af Sønderjylland” til “en lækker mundfyld af Als og Sundeved”. Desuden gennemgang af den nye bookingportal for Destination Sønderjylland.

Gå ikke glip af denne spændende aften!

Temamødet er et led i arbejdet med “Sønderborg Kommune som klimavenligt fødevareområde”, og alle alle fødevarer- og turismeaktører inviteres med til foredrag og workshop om mad og oplevelser.

Kom og sæt dit præg på, hvordan mad og oplevelser kan kobles sammen. Hvordan kan lokale kvalitets- fødevarer komme på bordet, dér hvor turisterne kommer?

Tilmelding inden 14. januar eller skriv til niwa@sonderborg.dk eller mobil: 3026 9319

Arrangørerne:

Destination Sønderjylland, Visit Sønderborg, Sønderborg kommune og Sekretariat for landdistrikter

Dette projekt finansieres af midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling / Dieses Projekt wird gefördert mit Mitteln des Europäischen Fonds für regionale Entwicklung

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *